973 297 085
Informació: 973 297 085
Atenció comercial: 973 297 085

Activitats 

Altres activitats a la Vall de Boí

 • Descobreix el territori caminant

  La Vall de Boí es un dels indrets del Pirineu més adients per fer senderisme. A més, hi ha diferents rutes (adaptades a tots els nivells) que ens permetran descobrir els diferents racons d’aquesta vall pirinenca.

   

  Els diferents pobles de la vall estan connectats a través de camins tradicionals que han estat recuperats per tal que puguem moure’ns per la zona com ho feien els nostres avantpassats. Un exemple és el Camí de l’Aigua, que ens permet travessar gran part de la comarca de l’Alta Ribagorça i tota la Vall de Boí des de Caldes de Boí a Pont de Suert.

   

  El Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici ens ofereix dues entrades des de la nostra vall, una per la Vall de Sant Nicolau, i l’altra per Cavallers. Un dels indrets més icònics, el Planell d’Aigüestortes, també es accessible en servei de taxi des del poble de Boí. Al Parc, podem trobar des de les rutes més accessibles a grans excursions i ascensions d’alta muntanya.

   

  Trobareu informació de les rutes marcades i dels guies locals al Patronat de Turisme de la Vall de Boí.  

   

   

  Per a més informació:
  973 694 000

  Trobareu informació de les rutes marcades i dels guies locals al Patronat de Turisme de la Vall de Boí.

 • Galeria d'imatges

 • Centre d’interpretació del romànic 

  Vols descobrir i entendre més a fons les esglésies romàniques de la Vall de Boí? No et perdis el Centre d'interpretació del romànic! 

   

  Una autèntica experiència a través d'un àgil recorregut lúdic per a tots els públics. Descobreix les vuit esglésies romàniques de la Vall de Boí mitjançant aquest itinerari històric.

   

  A partir de recursos audiovisuals i elements interactius i museogràfics, les persones visitants al Centre del Romànic poden profunditzar més en les esglésies romàniques de la vall i sentir-se com si estiguessin a l'època i moment històric i artístic que es van construir.

   

  D'altra banda, la visita al Centre del Romànic està conduïda per un guia especialitzat en la matèria que facilita les claus per descobrir els secrets del conjunt de les esglésies romàniques de la Vall de Boí declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.     

   

  Es recomana fer la reserva en línia.

  Per a més informació:
  973 696 715 
 • Centre del romànic 

  A partir de recursos audiovisuals i elements interactius i museogràfics, les persones visitants al Centre del Romànic poden aprofundir més en les esglésies romàniques de la vall i sentir-se com si estiguessin a l'època i moment històric i artístic que es van construir. 

   

  L'aforament a les visites guiades és limitat, es recomana fer la reserva en línia. 

   

  Horaris: 9.00 a 14.00 h - 17.00 a 19.00 h. 

 • Esglésies romàniques de la Vall de Boí 

  A l’entorn de l'estació es troba l'essència de l'art romànic, les esglésies de la Vall de Boí. Un conjunt de construccions emblemàtiques de la vall que, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, representen la identitat històrica de Catalunya. 

   

  • Sant Climent de Taüll (inclou la projecció del vídeo mapping) 
  • Santa Maria de Taüll 
  • Santa Joan de Boí 
  • Santa Eulàlia d'Erill la Vall 
  • Sant Feliu de Barruera 
  • La Nativitat de Durro 
  • L'Assumpció de Cóll 
  • Santa Maria de Cardet 

   

  Horaris: Consulta els horaris en el següent enllaç

 • TARIFES - TEMPORADA 2023

  Preus per persona (IVA inclòs)

  Excursió
  Pack 5 esglésies
  10,00 €
  Pack 3 esglésies
  7,00 €
  Sant Climent de Taüll
  5,00 €
  Resta d'esglèsies
  2,00 €
  Centre del Romànic a Erill la Vall
  3,00 €
 • Galeria d'imatges i previews

 • “Observació de Fauna Salvatge” – “On son les Marmotes?”

  Ruta guiada 1/2 dia 

   

  Petit recorregut per observar marmotes en el seu hàbitat natural. Gaudirem d'un paisatge espectacular de prats d’alta muntanya i vistes sobre el pics més alts del Pirineus. Durant el recorregut es faran parades per anar observant aquest simpàtic animal amb l’ajuda de material d’observació.

  Amb l’ajuda d’un guia viuràs l’emoció de descobrir una marmota entre grans blocs de roques, identificar amb exactitud els llocs on se solen ubicar, reconèixer els seus xiulets d’alarma i fer servir correctament els prismàtics, entre altres coses!

  Roger Gras - Guia d'Aigüestortes
  600 035 918
 • On són les Marmotes?

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a Boí Taüll
Top
x
CLUB PIRINEU365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.