973 297 085
Informació: 973 297 085
Atenció comercial: 973 297 085

Descobreix Boí Taüll 

App Boí Taüll

 • L'App de l'estació de muntanya de Boí Taüll ofereix un conjunt de funcionalitats pensades per donar informació al client en temps real i per compartir i millorar la seva experiència a l'estació. 

  Les apps de les estacions de muntanya d'FGC posen a disposició de l'usuari un munt de funcionalitats i avantatges.

   

  Aquestes aplicacions permeten saber, en el mateix moment, la meteorologia, observar l’estació a través de les webcams i veure quines instal·lacions estan obertes. A més, compta amb un geolocalitzador i proposa concursos per fer a Boí Taüll, entre altres serveis.

  App Store
  • INFORMACIÓ EN TEMPS REAL

   Consulta informació en temps real sobre Boí Taüll (previsió del temps, webcams) així com les rutes i activitats que ofereix l'estació.

  • NO ET PERDIS CAP DETALL

   Disposa al palmell de la teva mà d’un resum de les actualitzacions de les xarxes socials oficials de Boí Taüll per estar al dia de les últimes notícies, promocions i esdeveniments.

  • GUANYA PREMIS AMB ELS NOSTRES CONCURSOS

   Enregistra i comparteix la teva experiència a Boí Taüll: tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos i participa en els diferents reptes i concursos organitzats durant la temporada d’estiu amb la possibilitat d’obtenir nombrosos premis!

  • TROBA TOTS ELS PUNTS D'INTERÉS

   Accedeix a una completa base de dades de punts d’interès de Boí Taüll (serveis, establiments i infraestructures visibles en format llistat o mapa) amb informació actualitzada de promocions, ofertes actives i dades de contacte.

  • RUTES D'ESTIU

   Les rutes d'estiu de les estacions de muntanya ara disposen de descripció i detalls del perfil de desnivell. Aquest nou sistema està integrat al web de cada estació.

  • COMPARTEIX LA TEVA EXPERIÈNCIA

   Enregistra i comparteix la teva experiència a Boí Taüll: tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos.

 • Galeria d'imatges

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a Boí Taüll
Top
x
CLUB PIRINEU365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.