973 297 085
Informació: 973 297 085
Atenció comercial: 973 297 085

Descobreix Boí Taüll 

L'estació

 • Descobreix Boí Taüll

  Situada al Pirineu de Lleida, l'estació de muntanya de Boí Taüll ofereix tot el necessari per gaudir de la natura. Gràcies a la seva privilegiada situació, l'estació garanteix una estada plena de descobriments i experiències.

   

  Situada a la Vall de Boí, comarca de l'Alta Ribagorça, proposa a l’estiu activitats lúdiques i esportives per a tots els públics. Destaquen les rutes de senderisme en un entorn espectacular i les rutes en bicicleta amb circuits per a tots els nivells.

   

  Boí Taüll es troba en un paratge únic, a les portes del Parc Natural d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, un dels indrets més meravellosos del Pirineu català. Als seus atractius naturals i culturals cal sumar-hi unes condicions per a la pràctica de l’astronomia excepcionals.

   

  A més, el Romànic de la Vall de Boí és únic per la concentració en un espai reduït d’un nombre tan elevat d’esglésies d’un mateix estil arquitectònic. Aquestes esglésies s’han conservat al llarg del temps gràcies a l’aïllament de la Vall fins ben entrat el segle passat. El conjunt fou declarat Patrimoni mundial de la UNESCO.

 • ACTIVITATS

  Descobreix totes les activitats

  BOÍ TAÜLL

  Galeria d'estiu

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a Boí Taüll
Top
x
CLUB PIRINEU365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.