973 297 085
Informació: 973 297 085
Atenció comercial: 973 297 085

Actualitat 

Notícies

Boí Taüll col·labora amb una nova edició del Garmin Mountain Festival Vall de Boí

Data de la noticia: 28-06-2024
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Boí Taüll, Garmin Mountain Festival Vall de Boí, Garmin Epic Trail Vall de Boí

La cita, un dels esdeveniments de trail running capdavanters a l’Estat Espanyol, compta amb la col·laboració de l’estació lleidatana i es disputarà del 28 al 30 de juny.

 

El conjunt de proves comptarà amb un total de 2.500 participants i uns 10.000 visitants durant tot el cap de setmana.

 

Amb aquesta nova edició, FGC demostra el seu compromís vers les iniciatives esportives amb l’objectiu de posar el Pirineu català en el mapa internacional.

La Vall de Boí ja ho té tot a punt per ser l’escenari del Garmin Mountain Festival Vall de Boí, que se celebrarà el proper cap de setmana del28 al 30 de juny. Aquest festival de muntanya fusiona esport i cultura amb curses èpiques i una infinitat d’activitats que atrauran fins a 2.500 participants. Totes les proves passaran per l’estació de muntanya de Boí Taüll, gestionada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

 

Durant tres dies, infants i adults podran gaudir d'unes proves esportives en plena natura i a la vegada conèixer les muntanyes i els cims de la Vall de Boí.

 

La Garmin Epic Trail Vall de Boí

L’activitat estrella del festival és la Garmin Epic Trail Vall de Boí, que enguany arriba a la desena edició. La competició comptarà amb quatre distàncies de trail running: la Ultra, de 62 quilòmetres; la Marathon, de 42 quilòmetres; l’Sky, de 24 quilòmetres; i la Speed, de 12 quilòmetres. A la base de l’estació de Boí Taüll s’ubicarà un punt d’avituallament per als corredors i corredores de les tres primeres proves.

 

Els infants també tindran la seva modalitat de trail running amb la Garmin Epic Trail Youth, que representa una oportunitat única perquè els més petits s'introdueixin al món del running de muntanya. Aquesta cursa, dissenyada específicament per a nens i nenes, ofereix una experiència adaptada a les seves capacitats i necessitats, tot promovent valors com l'esforç, la superació personal i l'amor per la natura.

 

Amb aquesta nova edició, FGC demostra una vegada més el seu suport cap a competicions i iniciatives esportives, posant el valor la diversificació d’usos de la muntanya. Alhora, posa de manifest la seva ferma voluntat de promocionar el senderisme i el trail running tant a Catalunya, per contribuir a projectar i posicionar el destí turístic, com a nivell internacional. Diumenge 30 de juny, TV3 retransmetrà entre les 8:45 i les 12:45 la Garmin Epic Trail Sky Vall de Boí en directe, el que permetrà donar una àmplia visibilitat de la prova i la Vall de Boí al territori i, alhora, es promocionarà l’esport i els hàbits saludables.

 

Un divertit i variat programa

Conegut per ser el més ben classificat del sud d’Europa, el festival comptarà amb les següents propostes esportivesi lúdiques: activitats d’aventura (descens de barrancs, escalada i vies ferrades, entre d’altres), cinema a l’aire lliure, iniciació a la marxa nòrdica, taller d’iniciació a l’orientació o ioga a l’aire lliure.

 

Però aquí no s’acaba l’oferta, ja que enguany el festival incorpora la Marxa del Salencar, que serà el Campionat de Catalunya de Marxa Nòrdica de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya i prova Open.

 

Una altra divertida opció és participar en la Rogaine Vall de Boí, una modalitat d’orientació, de llarga distància, en què equips de dos a cinc persones es desplacen a peu amb l’objectiu d’aconseguir la màxima puntuació tot trobant punts de control marcats en un mapa i en un temps límit.

 

Per a més informació: https://garminmountainfestival.com

Boí Taüll col·labora amb una nova edició del Garmin Mountain Festival Vall de Boí
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a Boí Taüll
Top
x
CLUB PIRINEU365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.