973 297 085
Informació: 973 297 085
Atenció comercial: 973 297 085

Actualitat 

Notícies

Boí Taüll anuncia ambicioses Novetats per la Temporada d'Hivern 2023-2024

Data de la noticia: 20-11-2023
Compartir aquest esdeveniments
Tags: FGC Turisme, Novetats, Temporada, Hivern, 23-24, Boí Taüll

Boí Taüll es prepara per una temporada d'hivern emocionant amb una sèrie de novetats dissenyades per millorar l'experiència dels visitants i consolidar-se com una destinació líder en esports d'hivern. Les millores planejades inclouen:

  • Copa del Món d'esquí de muntanya el 27 i 28 de generBoí Taüll serà l'amfitriona de les proves d'esprint i relleus mixtos. Amb la celebració dels Campionats del Món d'Skimo el 2023, l’estació s'ha convertit en el referent pirinenc d'aquesta modalitat que serà olímpica als JJOO d'hivern Milano-Cortina 2026.

 

  • Ampliació de l'Àrea de Debutants a la Zona de Neret: Una experiència més àmplia i còmoda espera als principiants amb l'ampliació de l'àrea de debutants a la zona de Neret. L'instal·lació de dues cintes de forma paral·lela i la creació d'una pista més llarga i més ampla duplicaran la grandària de la zona per als esquiadors novells.

 

  •  Inauguració de ‘Lloguer Basseta’ a la Base de l’Estació: Boí Taüll presenta un nou local de servei de lloguer, anomenat ‘Lloguer Basseta’, amb l'objectiu de duplicar la capacitat d'afluència i millorar l'atenció al client en aquesta àrea crucial.

 

  • 10 Punts de Recàrrega d'Automòbils a Pàrquing 2: En un esforç per afavorir la mobilitat elèctrica i sostenible, s'han instal·lat 10 punts de recàrrega d'automòbils al Pàrquing 2, oferint una solució pràctica per als visitants que opten per vehicles elèctrics.

 

  • Nova Rampa d'Accés a la Terrassa Central des del Pàrquing 2: Millorant la comoditat dels visitants, s'ha creat una nova rampa que permet l'accés directe a la terrassa central de la Base de l’Estació des del Pàrquing 2, facilitant els desplaçaments.

 

  • Canviador Inclusiu a la Terrassa de la Base de l’Estació: Amb l'objectiu d'assegurar l'accessibilitat, s'ha instal·lat un canviador inclusiu a la terrassa de la base de l'estació, millorant l'experiència per a persones amb mobilitat reduïda.

 

  • Ampliació del Parc de Neu i Nova Zona Lúdica: El Parc de Neu experimenta una àmplia expansió, incloent-hi una guarderia i un jardí de neu, oferint als més petits un espai dedicat a la diversió i les activitats hivernals.

 

  • Ampliació de la Cafeteria l’Isard: Per satisfer les necessitats dels visitants, la cafeteria l’Isard experimenta una ampliació per oferir més espai i comoditat.

 

  • Dues Noves Màquines d'Autovenda de Forfets: Facilitant el procés de compra, s'han incorporat dues noves màquines d'autovenda de forfets a les instal·lacions.

 

  • Nova Màquina Trepitja-Neu: Boí Taüll incorpora una nova màquina trepitja-neu de darrera generació per assegurar una qualitat òptima de les pistes.
Boí Taüll anuncia ambicioses Novetats per la Temporada d'Hivern 2023-2024
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a Boí Taüll
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.