973 297 085
Informació: 973 297 085
Atenció comercial: 973 297 085

Actualitat 

Notícies

Ferrocarrils posa a la venda els forfets de temporada de les estacions de muntanya per a l'hivern 22-23

Data de la noticia: 28-09-2022
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Temporada d'hivern, Temporada 2022-2023, Estacions de muntanya d'FGC, Forfets temporada, Venda de forfets, Promoció, Descompte forfets

Els forfets de temporada es podran adquirir amb descompte de fins al 20% per a compres realitzades abans del 27 de novembre

 

Pel que fa a les promocions addicionals, els forfets de temporada estaran disponibles amb descomptes per a les famílies de més de tres membres. En el cas d’adquirir el forfet de temporada es podrà gaudir de nombrosos beneficis complementaris

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha posat a la venda la seva oferta de forfets de temporada de les sis estacions de muntanya per a aquest hivern, que es podran adquirir amb descompte a les botigues en línia dels webs de cadascun dels equipaments fins al 27 de novembre. A més, els usuaris que obtinguin forfet de temporada tindran l'oportunitat de gaudir d'una àmplia selecció d'avantatges com ara la gratuïtat dels cremalleres de Montserrat i de Núria, la d’un forfet gratuït a les altres estacions de muntanya i la gratuïtat durant tota la temporada d’hivern per accedir al trens cremallera de Núria i Montserrat, a més de descomptes en allotjaments i altres activitats. 

 

L’oferta de forfets de temporada la composen:

  • El forfet de temporada transversal FGC Turisme, que dona accés a les sis estacions d’FGC, Tavascan i a les set estacions de Tot Nòrdic. 

 

  • Els forfets de temporada de les estacions de muntanya d’FGC, que permeten esquiar a La Molina (la Cerdanya), a les estacions del Ripollès (Vall de Núria i Vallter), a les del Pallars (Espot, Port Ainé i Tavascan) o a Boí Taüll (Alta Ribagorça), així com a les estacions de Tot Nòrdic. 

 

  • El forfet de temporada d’esquí de muntanya, que permet la pràctica d’aquesta modalitat d’esquí oferint l’accés diari il·limitat a 21 circuits d’esquí de travessa dins de les estacions de muntanya d’FGC i amb dues pujades diàries de remuntador mecànic incloses.

 

 

El forfet de temporada FGC Turisme té actualment un preu d’adult en promoció de 690 euros; els territorials oscil·len depenent de l’estació i el d’esquí de muntanya té un preu únic de 150 euros. Tots ells es poden adquirir amb descompte a través de la botiga online de cada estació de muntanya. 

 

Coincidint amb la posada a la venda dels forfets de temporada, ja està disponible també la promoció 4x3 de La Molina, que permet esquiar quatre dies a l’estació de la Cerdanya durant tota la temporada per només 35,25 euros al dia (preu aplicable a adults adquirint tres forfets de dia). Això suposa un descompte del 25% i permet a l’esquiador ocasional, però fidel a l’estació, gaudir d’un preu bonificat. Aquesta promoció serà vàlida per a compres realitzades fins al 27 de novembre.

 

La targeta PiriNeu365 es manté com el suport per comprar i recarregar tots els productes que es venen a les botigues online de les estacions de muntanya d'FGC i al Cremallera de Núria els 365 dies de l'any (forfets de temporada, forfets de dia, bitllets de telecabina, bitllets de Cremallera). Es pot adquirir online per només 2 euros i, enguany, com a novetat, estan previstos avantatges exclusives a les persones usuàries registrades per incentivar-ne el seu ús.

 

Més informació a: https://www.turismefgc.cat

Ferrocarrils posa a la venda els forfets de temporada de les estacions de muntanya per a l'hivern 22-23
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a Boí Taüll
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.