973 297 085
Informació: 973 297 085
Atenció comercial: 973 297 085

Actualitat 

Notícies

FGC Turisme posa a la venda els forfets de dia per a aquesta temporada d'hivern 2022-2023

Data de la noticia: 16-11-2022
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Forfets de dia, temporada 22-23, botiga online

Els forfets es poden adquirir a la botiga online de cadascuna de les 6 estacions de muntanya 

Ferrocarrils posa a la venda els forfets de dia i diversos dies de les sis estacions de muntanya per a aquest hivern, que es podran adquirir a les botiges online dels webs de cadascun dels equipaments turístics. 

 

Concretament s’han posat a la venda els següents productes: 

 

La Molina compta amb el forfet d'1 dia i els forfets de 2 a 10 dies de lliure elecció. Per esquiar al domini conjunt Alp2500 (La Molina+Masella), ja hi ha disponibles també el forfet d’1 dia i els forfets de 2, 6 i 8 10 dies de lliure elecció. 

 

Tant La Molina com La Molina+Masella compten amb la promoció 4x3, encara vigent fins al 27 de novembre, que permet esquiar 4 dies per la compra de 3 forfets de dia.  

 

Boí Taüll ha posat a la venda el forfet d’1 dia i els forfets de 2 a 7 dies de lliure elecció.  

 

Les estacions del Pallars han posat a la venda també els seus forfets de dia i varis dies. Concretament, tant Espot com Port Ainé ja tenen disponibles el forfet d'1 dia i els forfets de 2 a 4 dies consecutius. A més, les dues estacions del Pallars compten amb el forfet de 5 a 8 dies de lliure elecció que permet esquiar a ambdues estacions. 

 

Per la seva banda, les estacions del ripollès ja compten també amb els seus productes de dia disponibles. Vallter ha posat a la venda el forfet d’1 dia, els forfets de 2 dies consecutius i els forfets de 5 a 8 dies de lliure elecció. Vall de Núria compta amb el pack combinat Cremallera + Forfet que inclou el forfet d’esquí d’1 dia i el bitllet d’anada i tornada amb el Tren Cremallera des de Ribes Vila o Ribes Enllaç. 

 

Coincidint amb la posada a la venda dels forfets de dia, les estacions de muntanya ja tenen disponibles els packs familiars d'1 i 2 dies amb descomptes per a unitats familiars. 

 

Fins al 27 de novembre es manté la promoció per adquirir amb descompte els forfets de temporada territorials, d’FGC Turisme i d’esquí de muntanya.  

 

No esperis més i compra el teu forfet a la botiga online! 

 

Botiga online La Molina 

Botiga online Boí Taüll 

Botiga online Espot 

Botiga online Port Ainé 

Botiga online Vallter 

Botga online Vall de Núria 

FGC Turisme posa a la venda els forfets de dia per a aquesta temporada d'hivern 2022-2023
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a Boí Taüll
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.