973 297 085
Informació: 973 297 085
Atenció comercial: 973 297 085

Actualitat 

Notícies

Inauguració de la Temporada d'Esquí a Boí Taüll el Dimarts 5 de Desembre

Data de la noticia: 04-12-2023
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Inauguració, Temporada 2023-2024, Boí Taüll, Desembre

Boí Taüll inaugura la temporada d’hivern 2023-2024 aquest dimarts, 5 de desembre, amb l’obertura parcial de l’estació. Aquest dimarts està prevista l’obertura de les tres cintes de debutants de l’estació, Neret, Irgo i Viuet, i el preu del forfet de dia tindrà un preu especial, de 6€, perquè totes aquelles persones que vulguin estrenar la temporada ho puguin fer amb un primer tast de neu.

 

Boí Taüll posa a disposició dels esquiadors els serveis necessaris per a gaudir al 100% d’un dia d’esquí, així com el lloguer de material, consignes per equips d’esquí i consignes per objectes de mà, el centre mèdic, la botiga i escoles per a la realització de classes d’esquí. Pel que fa a la zona lúdica, estarà disponible el servei de canguratge. La cafeteria La Guineu, ubicada a la base de l’estació, estarà oberta.

 

L’equip de l’estació segueix treballant per anar ampliant les pistes i remuntadors disponibles, així com els serveis disponibles, a mida que avanci el pont de desembre. Estigueu atents a més actualitzacions sobre la disponibilitat de pistes i serveis a mesura que la temporada avança.

 

L’estat diari de les instal·lacions es pot consultar al comunicat de neu de l’estació.

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a Boí Taüll
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.