973 297 085
Informació: 973 297 085
Atenció comercial: 973 297 085

Actualitat 

Notícies

Les estacions de muntanya d’FGC donen el tret de sortida a la temporada d’hivern 2022-2023 entre demà i dissabte

Data de la noticia: 01-12-2022
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Inici temporada, temporada hivern 2022-2023, FGC Turisme
  • Boí Taüll, Port Ainé i Espot obriran demà divendres 2 de desembre el seu domini esquiable mentre que La Molina i Vall de Núria ho faran dissabte 3

 

  • Les estacions augmentaran progressivament el seu domini esquiable obert durant el pont de la Puríssima

Les estacions de muntanya d’FGC començaran la temporada d’hivern aquest cap de setmana, concretament entre divendres 2 i dissabte 3 de desembre. La previsió és augmentar el domini esquiable obert durant els propers dies, coincidint amb el pont de la Puríssima, si les condicions meteorològiques i d’innivació ho permeten.

 

Les primeres estacions a obrir el seu domini esquiable seran Boí Taüll, Port Ainé i Espot, que ho faran divendres 2 de desembre.

 

Boí Taüll obrirà 9 de les seves pistes i el 50% dels remuntadors estaran operatius. La previsió és que ho faci amb gruixos de neu de fins a 40 cm. S’aplicarà una tarifa especial d’obertura entre els dies 2 i 5 de desembre i el preu del forfet de dia serà de 29,50 € (adults). L’estació tindrà en funcionament el lloguer de material, diversos punts de restauració i les escoles d’esquí. L’estat diari de les instal·lacions es pot consultar al comunicat de neu de l’estació.

 

Port Ainé comptarà amb 7 pistes obertes i el 70% dels remuntadors en funcionament amb fins a 30 cm de gruix de neu. El dia de l’obertura, el 2 de desembre, es farà un tast de neu per donar la benvinguda a la temporada d’hivern i el preu del forfet de dia serà de 5 €. Del 3 al 5 de desembre s’aplicarà una tarifa reduïda de 30,50 € (adults). L’estació comptarà amb itineraris de raquetes de neu, lloguer de material i punts de restauració operatius i amb activitats com el tubbing i els circuits als arbres. L’estat diari de les instal·lacions es pot consultar al comunicat de neu de l’estació.

 

Per la seva banda, Espot inicialment obrirà 2 pistes i 3 remuntadors amb fins a 20 cm de gruix de neu. El preu del forfet de dia també serà de 5 € el dia de l’obertura (2 de desembre), coincidint amb el tast de neu, i del 3 al 7 de desembre hi haurà una tarifa reduïda de 18 € per a adults. Estaran en funcionament els itineraris de raquetes de neu, el lloguer de material i dos punts de restauració. L’estat diari d’obertura de les instal·lacions es pot consultar al comunicat de neu de l’estació.

 

La Molina començarà la temporada d’hivern dissabte 3 de desembre i ho farà amb 18 pistes, un 43,7% de remuntadors operatius i fins a 30 cm de gruix de neu. L’estació comptarà amb activitats com el passeig en telecabina, el tubbing o el Parc d’Aventura als Arbres. Entre els serveis en funcionament hi haurà diversos punts de restauració, escoles d’esquí, lloguer de material, les consignes i el centre mèdic, entre d’altres. L’estat diari d’obertura de les instal·lacions es pot consultar al comunicat de neu de l’estació. El domini esquiable de La Molina + Masella obrirà només per a les persones que disposin de forfet de temporada i hi haurà un horari especial del telecabina de 9 h a 16.30 h l’última pujada.

 

Vall de Núria obrirà el seu domini esquiable, amb fins a 40 cm de neu, dissabte 3 de desembre i ho farà amb 4 de les seves pistes en funcionament i un 80% dels remuntadors. Les persones visitants podran gaudir de les activitats de Nadal previstes a l’estació i del Parc Lúdic a ple rendiment. Per la seva banda, el Tren Cremallera de Núria estarà en funcionament des de divendres 2 de desembre. L’estat diari d’obertura de les instal·lacions es pot consultar al comunicat de neu de l’estació.

 

L’estació de Vallter encara no té definida la seva data d’inici de temporada però està treballant per obrir durant el pont de la Puríssima quan les condicions meteorològiques i d’innivació del domini esquiable ho permetin. L’obertura dependrà de la producció de neu de cultiu així com de les nevades previstes per dissabte, diumenge i la setmana entrant. L’estat diari d’obertura de les instal·lacions es pot consultar al comunicat de neu de l’estació.

Les estacions de muntanya d’FGC donen el tret de sortida a la temporada d’hivern 2022-2023 entre demà i dissabte
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a Boí Taüll
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.