973 297 085
Informació: 973 297 085
Atenció comercial: 973 297 085

Descobreix Boí Taüll 

Consells de seguretat

  • INFORMA’T

   Abans de calçar-se els esquís, és important informar-se de les previsions meteorològiques i les condicions de la neu. Es recomana dur sempre un plànol de l’estació a la butxaca. No s’ha d’oblidar que les pistes obertes són les úniques que són segures i que estan controlades.

  • EQUIPA’T

   S’ha d’escollir un material adaptat al nivell tècnic i a les condicions físiques de cadascú. Per limitar els riscos, és essencial portar les fixacions ben regulades. S’ha de dur material homologat i deixar-se assessorar per professionals.

  • PREPARA’T

   L'esforç, el fred, l'altitud i el sol són factors que cal tenir en compte.  No s’han de menysprear. És important escalfar abans de l’activitat, dosificar l'esforç i hidratar-se correctament.

  • PROTEGEIX-TE

   És molt bo dur el casc. El cap és una de les parts més exposades en els esports de lliscament. És important l’ús d’ulleres de sol o de màscares a la neu, els raigs ultraviolats poden danyar els ulls. És avantatjós tenir una assegurança. S’hauria d’esquiar i fer snowboard sempre acompanyat.

  • CONTROLA LA VELOCITAT

   S’ha de reduir la velocitat a les zones de debutants, a prop dels remuntadors, al final de les pistes i a les cruïlles. La velocitat s’ha d’adaptar al propi nivell d'esquí o snowboard, a l’estat de la neu i a la visibilitat de les pistes.

  • ATURADES I PRIORITATS

   Sempre s’ha de parar al costat de la pista, en un lloc on se sigui visible per la resta. La prioritat és sempre per als esquiadors que se situen al davant. S’ha de mirar abans de travessar per sota la línia d'un teleesquí. S’ha de respectar els altres, a pistes no s’està sol.

  • BON ÚS DEL TELESQUÍ

   Per pujar al teleesquí s’han de treure els bastons i agafar-los amb una sola mà. S’ha d’evitar fer eslàlom a les pujades. En cas de caiguda s’ha de deixar anar la perxa i retirar-se tan ràpid com es pugui de la línia. A l’arribada s’ha de deixar la perxa al lloc indicat, si se sobrepassa es provoca l'aturada automàtica del sistema.

  • BON ÚS DEL TELECADIRA

   En cas de dur motxilla aquesta s’ha de treure i posar al davant, pot quedar enganxada a la cadira. S’ha de baixar la barana de seguretat per evitar una caiguda. No s’ha de saltar mai de la cadira. En cas de no poder baixar a l’arribar és millor quedar-se assegut i esperar-se. No s’han de balancejar les cadires.

  • BON ÚS DEL TELECABINA

   No s’ha de sobrepassar mai el nombre màxim de passatgers ni balancejar la cabina. No s’ha d’intentar obrir les portes ni recolzar-s’hi. L'obertura i el tancament són automàtics. No s’ha de llençar res per la finestra ni abocar-s’hi.

  • FES CAS DELS SENYALS

   Les pistes i remuntadors estan senyalitzats i abalisats per a la seguretat de l’esquiador. S’ha de fer cas de tota la senyalització. En cas de dubte, cal adreçar-se als professionals de l’estació.

  • EL FORAPISTA

   L'estació desaconsella la pràctica del forapista. És bo mantenir-se informa’t del risc d'allaus. Els accidents fora de pista són sempre responsabilitat de l'esquiador. El forapista requereix un bon nivell tècnic, un gran coneixement de la muntanya i un equip específic. Els perills de la muntanya (roques, allaus, esquerdes...) no estan senyalitzats ni vigilats per l'estació. En tot cas, s’ha de tenir present que s’esquia sota la responsabilitat d’un mateix.

  • SI PRENS MAL

   En cas de tenir un accident, s’han de clavar els esquís a la neu en forma de creu. Protegeix-te i abriga't. S’ha d’avisar al servei de pistes al remuntador més proper.

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a Boí Taüll
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.