973 297 085
Informació: 973 297 085
Atenció comercial: 973 297 085

Descarrega les teves fotos de record 

Photopoint

 • Emporta't el teu record del Photopoint de Boí Taüll! 

  Photopoint de Boí Taüll 

   

  El Photopoint és una càmera de fotografies que equipa un disparador amb temporitzador. El temporitzador inicia el compte enrere de forma automàtica (emet un so que adverteix de la posada en marxa) a partir de que l'usuari/a hi acosta el forfet d'esquí a l'espai on s'indica. D'aquesta manera, totes les persones es poden endur un record gratuït digital del seu dia d'esquí amb una fotografia que quedarà emmagatzemada i accessible des de la plataforma skiline.cc, a la qual hi podran accedir mitjançant la creació d'un registre d'usuari i la cerca de les fotografies corresponents al número del forfet amb el qual es va realitzar la fotografia. Un cop localitzada, els usuaris podran descarregar i/o compartir la seva fotografia. 

   

  El nou photopoint de Boí Taüll està situat al Cap de Vaques al Pic de la Pala Ginebrell, amb una vista panoràmica sobre l'Aneto i els 3.000 metres del Parc Nacional d'Aigüestores com com els Besiberris, el Comaloforno i la Punta Alta. 

   

  Quan facis la teva visita a l'estació, emporta't un record! 

 • Photopoint de Boí Taüll 

  Darreres Fotografies al Photopoint de Boí Taüll 

 • Entra el teu número de forfet i aconsegueix el teu record
  LA TEVA FOTOGRAFIA
  Aconsegueix-la
 • Galeria d'Imatges

  Aquestes són algunes imatges del Photopoint de Boí Taüll.

 • Condicions d'ús 

  L'informem que en fer ús d'aquest equip de Photopoint, vostè consent que la seva imatge sigui captada i emmagatzemada en format digital per part de Alturos Destinations GmbH (el responsable del tractament) amb domicili a Klagenfurt (Àustria), A-9020, Lakeside B03 i correu electrònic: [email protected] La finalitat del tractament és perquè vostè pugui tenir accés als serveis que s'ofereixen al portal Skiline. 

  L'informem que les seves dades podran ser cedides a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb domicili a Barcelona, 08017, C. dels Vergós i correu electrònic [email protected] amb la finalitat de promocionar les activitats d'aquesta empresa. Vostè podrà trobar tota la informació relativa a la protecció de dades, a l'exercici dels seus drets i a les condicions d'ús del present servei, consultant la Política de Privacitat completa, la Declaració de consentiment i els Termes i condicions d'aquest servei a la pàgina web www.skiline.cc.

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a Boí Taüll
Top
x
CLUB PIRINEU365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.