973 297 085
Informació: 973 297 085
Atenció comercial: 973 297 085

Descobreix Boí Taüll  

App de Boí Taüll 

 • L'App de l'estació d'esquí i muntanya de Boí Taüll ofereix un conjunt de funcionalitats pensades per donar informació al client en temps real i per compartir i millorar la seva experiència a l'estació. 

  Les apps de les estacions d'esquí i muntanya d'FGC posen a disposició de l'usuari un munt de funcionalitats i avantatges. 

  Aquestes aplicacions permeten saber, en el mateix moment, la meteo, veure en quin estat es troben les pistes a través de les webcams, consultar el plànol de l'estació, veure quines instal·lacions estan obertes, fer la recàrrega dels forfets i gestionar altres reserves. A més, compta amb un geolocalitzador i proposa concursos per fer a Boí Taüll, entre altres serveis. 

  • INFORMACIÓ EN TEMPS REAL

   Consulta la informació en temps real sobre l’estat de Boí Taüll (previsió del temps, estat de la neu, pistes i remuntadors oberts) així com les rutes i activitats que ofereix l'estació. 

  • NO ET PERDIS CAP DETALL

   Disposa al palmell de la teva mà d’un resum de les actualitzacions de les xarxes socials oficials a Boí Taüll per estar al dia de les últimes notícies, promocions i esdeveniments. 

  • GUANYA PREMIS AMB ELS NOSTRES CONCURSOS

   Enregistra i comparteix la teva experiència a Boí Taüll: tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos i participa en els diferents reptes i concursos organitzats proposats durant la temporada amb la possibilitat d’obtenir nombrosos premis! 

  • TROBA TOTS ELS PUNTS D'INTERÈS

   Accedeix a una completa base de dades de punts d’interès de Boí Taüll (serveis, establiments, infraestructures visibles en format llistat o mapes) amb informació actualitzada de promocions, ofertes actives i dades de contacte. 

    

  • COMPARTEIX LA TEVA EXPERIÈNCIA

   Enregistra i comparteix la teva experiència a Boí Taüll: Tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos. 

  • Ofertes exclusives

   Compra i reserva directament forfets, paquets turístics i estades. 

  • DISSENY VISUAL - MAPA DE PISTES INTERACTIU

   Evolució dels mapes de pistes tradicionals a una imatge més interactiva i atractiva. Ara pots cercar i filtrar els punts d'interès, rutes i instal·lacions. Tot amb una càrrega ràpida en dispositius mòbils. 

  • ESTAT DE PISTES ACTUALITZAT AL MOMENT

   Informació de l'estat d'obertura de les pistes d'esquí i dels remuntadors representats en 3D i que estan sincronitzats en temps real amb el comunicat de neu de l'estació. 

  • CLICK & GO 

   A més, amb l'app de Boí Taüll podràs fer les comandes de restauració a través del servei Click&Go i recollir-les a la cafeteria La Guineu a l'hora concertada.

  • Repte SKITHON FGC

   Registra el màxim de quilòmetres esquiats a qualsevols de les estacions d'FGC Turisme durant la temporada 2021-2022. 

    

   L'esquiador o surfer amb més quilòmetres sota els seus esquís o taula serà premiat amb un Forfet de Temporada FGC Turisme vàlid per a la temporada 22-23.

    

   A més, entre tots els participants en el repte, només pel fet d’haver enregistrat tracks a les nostres estacions, entraran automàticament al sorteig de 5 forfets de dia dobles per a la temporada 21-22.

    

   Com iniciar el teu repte?

   - Apunta't aquí

   - Registra tots els teus dies d'esquí amb el Tracker GPS

   - Finalitzat aquest període, el guanyador s'anunciarà pels canals convencionals d'Skitude, email, Facebook i Twitter.

 • Galeria d’Imatges

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a Boí Taüll
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.